Activiteiten Meivakantie 2021

Activiteiten Meivakantie 2021. Vanaf 29 april zijn het dakterras en de museumwinkel van nemo weer open. Doe mee met leuke activiteiten in de meivakantie!

Boerderijkampjes 2021 / Activiteiten Gasthuishoeve Boshoek
Boerderijkampjes 2021 / Activiteiten Gasthuishoeve Boshoek from www.gasthuishoeveboshoek.be

Lekker sporten en spelen tijdens de meivakantie? Een hut bouwen in het bos. Hoera het is bijna meivakantie, dus het is weer tijd voor een bucketlist vol leuke activiteiten voor kinderen!

23 April 2021 Toerisme Landelijk Puzzeltochten, Circusworkshops Of Stoer De Hindernisbaan Over Op Een Trialbike:


In deze meivakantie nieuwsbrief delen we heel veel toffe tips en activiteiten voor in en om huis, om samen mooie herinneringen te maken! Lekker sporten en spelen tijdens de meivakantie? Het magazine mamaleest is voor moeders met een druk leven die geïnspireerd willen worden voor leuke uitjes en andere leuke tips.

Gelukkig Hebben We Tips Voor Je!


Ga lekker op jeugdkamp tijdens de meivakantie in het voorjaar! * sommige scholen in de regio zuid wijken, wegens carnaval, vaak af van de adviesdata voor de voorjaarsvakantie. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen uit groep 1 t/m 8!

Leuke Uitjes Die Wel Mogelijk Zijn Tijdens O.a.


De locatie van de activiteit. Hoera het is bijna meivakantie, dus het is weer tijd voor een bucketlist vol leuke activiteiten voor kinderen! Alle regio's noord, midden en zuid dus.

Veel Basisscholen In Nederland Zijn Een Week Ervoor Of Een Week Erna Ook Vrij.


Veel plezier & geniet van de meivakantie! Suppen, een bootcamp, basketballen, een speurtocht, yu mun race, jazzdans en ‘stoepranden’. Leuke tips uitjes, activiteiten en ideeën met kinderen voor het hele gezin / familie met kinderen.

De Meivakantie In 2022 Loopt In Heel Nederland Van 30 April T/M 8 Mei 2022.


Wat te doen in de meivakantie? Aanmelden vooraf aanmelden is verplicht! Van 24 april t/m 9 mei 2021 kun je meedoen aan een live demo van nemo, puzzels oplossen voor de wetenschap en een online bezoek brengen aan de eerste verdieping van het museum.